REFERENTIES 

Als Venlo’s familiebedrijf dat kwaliteit, creativiteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft, hechten wij bij Leolux veel waarde aan de samenwerking met mooie lokale bedrijven. Voor onze decoraties en boeketten werken we al vele jaren met Nizza samen omdat ze onze waarden delen; want of het nu gaat in een eigentijdse decoratie of een prachtig veldboeket, Nizza legt een ongekende creativiteit aan de dag, die ze combineert met een zeer hoge kwaliteit. De nominatie voor “Bloemist van het jaar 2013” heeft Nizza vanuit onze optiek absoluut verdiend. Gefeliciteerd.

Thalitha Holthuis, namens Directie en medewerkers Leolux Meubelfabriek B.V.

 

Nizza Bloembinders is voor ons een toppartner die goed meedenkt, perfect haar afspraken nakomt en onze vernieuwende concepten altijd vertaalt in een resultaat met 'wauw-effect'!

Ria Joosten, Ria Joosten Catering en Catering en Evenementen Venlo

 

Met de complimenten uit Noorwegen, Amerika, Japan en nog vele andere landen!’ Dat is één van de redenen waarom wij vanuit Hoynck bv al het bloem- en plantwerk voor onze klanten bij Nizza bestellen.

Altijd ‘net dat beetje anders’ en ‘net dat beetje extra’, dat is waar Nizza voor staat. Juist dat streven sluit perfect aan bij de wensen van onze klanten, wat als gevolg heeft dat de creaties van Nizza vaak prominent aanwezig zijn op hun stands. En aangezien die internationale bedrijven deelnemen aan internationale beurzen in Nederland, België en het Ruhrgebied, betekent het dus ook dat de complimenten vanuit ‘de hele wereld’ worden gegeven aan het werk van Nizza!

Uiteraard kan zoiets alleen maar slagen zolang er een gedreven, enthousiast en op service gericht team achter staat. En dat Nizza daar garant voor staat is zonder meer van toepassing! Dus ook in de toekomst zal nog menig wereldburger mogen genieten van dit oer Hollands product uit Venlo!

Ed Kooymans, Managing Director Hoynck bv

 

Nizza is zowel op ons kantoor bij Ernst & Young als bij ons thuis de vaste leverancier voor bloemen en planten. Op kantoor hebben wij een abonnement waarbij Nizza maandelijks de planten komt verzorgen en eventueel vervangt. Dit loopt al jaren uitstekend en wij hebben er als organisatie eigenlijk geen omkijken naar.

Privé hebben wij een service voor o.a. een bloemstuk in de hal. Het stuk wordt iedere zes weken vervangen en het is altijd een verrassing. Het bloemstuk sluit altijd aan bij het seizoen en blinkt uit door een geweldige creativiteit. Denk hierbij aan kerst, carnaval, pasen en voorjaar.

De service is accuraat en snel. Als er iets geregeld moet worden wordt er vaak nog dezelfde dag actie ondernomen.

Op de medewerkers van Nizza kun je gewoon altijd rekenen en dat is heel plezierig. Wij zouden Nizza daarom bij iedereen willen aanbevelen!

Nathalie Jansen en Joep van de Voort

 

In mijn bedrijf verzorg ik een uitvaart geheel naar wens van de klant; zodoende bepaalt deze klant dus ook de keuze van de bedrijven waar ik producten, die altijd maatwerk zijn, afneem.

Hierdoor kom ik geregeld bij Nizza, een betere bloemenzaak in Venlo en alom gewaardeerd.

Zij werken zeer klantgericht, zijn dienstbaar en hebben service hoog in het vaandel staan. Ik ben zeker niet de gemakkelijkste klant en heb soms wel een op- of aanmerking, maar er wordt altijd uitvoerig overleg gepleegd hoe zij, het gehele team, mij en daarmee ook mijn klanten, een tevreden gevoel kunnen geven.

Lies Oosterveld, Uitvaartverzorging Lies Oosterveld