BEDRIJFSPROFIEL 

HALD VAN BLOOME, HALD VAN VANDAAG 

Bloembinders met stijl

Ons team bestaat uit talentvolle bloembinders met ieder hun eigen stijl. Wij laten ons inspireren op internationale beurzen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Schroom niet en vertel het ons. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste medewerker u helpt. Hij of zij zal ervoor zorgen dat u met een tevreden glimlach de deur uit gaat.

 

Voor elke gelegenheid

Wij verzorgen ook boeketten en bloemdecoraties voor speciale gelegenheden, zoals feesten en partijen, huwelijken en bij overlijden. Elke gelegenheid is heel persoonlijk, daar hebben wij oog voor. Ons team zorgt ervoor dat het gevoel en de sfeer die u die dag wilt uitdrukken, wordt vertaald in en onvergetelijk boeket, bloemstuk en/of bloemdecoratie.

 

Blikvangers in uw interieur

Nizza Bloembinders is niet alleen een inspiratiebron voor liefhebbers van bloemen en planten, wij bieden ook een verrassend assortiment exclusieve vazen, potten en schalen. Veel items zijn handgemaakt en vormen een prachtige blikvanger in uw interieur.

 

Ook voor zakelijke doeleinden

Bloemen zijn niet alleen geschikt voor persoonlijke momenten, maar ook voor zakelijke doeleinden.

Bloemen zijn de ‘verrassers van de natuur’. Met bloemen worden gevoelens uitgedrukt, zoals waardering. U kunt er dan ook heel goed een relatie mee onderstrepen. Bloemen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in uw bedrijf. Met bloemen brengt u een prachtige boodschap over en oogst u gegarandeerd succes. Zelfs langer dan dat ene moment.

 

Ons team vakmensen heeft de kennis en kunde in huis om elke gewenste bloemdecoratie voor u samen te stellen. Van gelegenheidsboeketten en bloemstukken tot kantoorbeplanting en aankleding van evenementen en beurzen. Onze eigen bezorgdienst staat bovendien garant voor een snelle en correcte levering. Voor wereldwijde bezorging zijn wij aangesloten bij Fleurop.